Inscripcions

Totes les activitats del V Aplec del Camp són gratuïtes i de lliure accés per tothom. 

Ara bé, per participar als torneigs esportius els equips estan obligats a inscriure's i ho podran fer o bé per internet, enviant un missatge via correu electrònic a aplecdelcamp@gmail.com, o bé al punt d'informació instal·lat a la zona d'acampada al divendres a la tarda.
Tot i això, els organitzadors de l'Aplec us oferim la possibilitat d'ajudar econòmicament l'Aplec amb un abonament que inclou tots els àpats (sopar de divendres; esmorzar, dinar i sopar de dissabte), el bo d'ajuda del concert de dissabte i un descompte en l'entrada de la piscina municipal durant les jornades al mòdic preu de 20 €.
Aquest es podrà aconseguir de manera anticipada al casal Pere Joan Barceló de Falset, a la taverna Despertaferro! de Reus, al casal popular la Calderera de Riudoms, al casal popular la Turba de Valls i al casal Sageta de Foc de Tarragona.
Durant les jornades, es podrà aconseguir al punt d'informació instal·lat a la zona d'acampada i sol·licitant-lo a les persones identificades com a organització.
Cal assenyalar que és més econòmic l'abonament que comprar tots els tiquets dels àpats individualment i l'entrada a les instal·lacions de la piscina.