Divendres 6

17h: Arribada, benvinguda i instal·lació.
El punt de trobada serà a la zona d'acampada, al camp de futbol on hi haurà instal·lat un punt d'informació i d'inscripció fins al vespre. 

Zona d'acampada 
En aquest aplec es disposarà d'una zona d'acampada condicionada per a totes les persones que vulguin passar la nit a Marçà durant l'Aplec. D'aquesta manera no cal agafar el cotxe a altes hores de la matinada amb el risc que això comporta. A més, permet que puguem descansar en condicions per encarar el dia següent amb el màxim d'energia. La zona d'acampada disposa de dutxes i vestuari de forma gratuïta.
Atenció: aquesta zona no estarà vigilada. Aneu amb compte amb els objectes personals, l'organització de l'Aplec no se'n fa responsable.La visita històrica i guiada pel municipi i l'entorn de Marçà ens permetrà conèixer els llocs on van estar els brigadistes mentre preparaven el front de la Batalla de l'Ebre, tot just abans de marxar del país.

Les Brigades Internacionals foren unitats militars formades per voluntaris de prop d’una seixantena de països del món, per tal de lluitar contra el feixisme a la Guerra Civil espanyola. Foren unes forces de xoc que participaren en les batalles més cruentes, entre elles la de l’Ebre, fins que es retiraren, el setembre de 1938, a causa de la pressió internacional.
El pas dels brigadistes per Marçà va deixar una profunda petjada a la vila. Aquí hi hagué el batalló Lincoln durant els mesos de preparació de la batalla de l’Ebre. Avui, a Marçà i des del 2003, són recordats per un monument.

21:00h: Sopar Popular.
Es farà a la plaça de les Arenes davant de l'Ajuntament del municipi.


22:30h: Concerts:
(durant els concerts hi haurà servei d'entrepans a càrrec de l'organització anti-repressiva Alerta Solidària).

 - Pànic
 
Uns intrèpids xavals de les terres de la Lleida profunda (on el fred crema i la boira cega) no es quedarien tirats a les seves butaques sense compartir les seves habilitats amb les cordes (vocals i metàl•liques) i els pals amb la resta de mortals. Com és normal per aquests racons en que el Punk ve repicant molt fort des de fa bastants anys, els seus fills fets a base de cuir clavetejat y forts ideals tornen a rebel•lar-se contra la societat i la puta brossa musical que regna per arreu del món. Ansiosos de crear un projecte musical que els emplenés , es tiren de cap a donar forma a lo que és PÀNIC. 

- Conflicte
Conflicte neix a finals de l’any 2011 quan 4 nois, amants de la música contundent, decideixen posar veu i melodia al seu missatge de canvi social, realçant la importància de fer música conscient amb cançons carregades de missatges revolucionaris.
El nom ve donat a que seguim creient que tots els problemes socials i nacionals són atacs que rebem de la classe dominant: En forma de reforma laboral, de brutalitat policial i repressió o d’estratègies per distreure la nostra atenció. El Conflicte segueix vigent i l’abolició de la classe dominant és la única solució possible, només podrem aconseguir la victòria amb unitat, consciència i lluita.
La guerra de classes ha marcat la nostra vida!


- Dj OGT
Dj OGT neix l’any 2007 després de moltes festes entre amics, sempre lligat a la música del carrer comença punxant per aniversaris i clubs de la ciutat de Reus amb l’objectiu de que l’assistent es passi la nit ballant sense parar. Les influencies van desde la millor rumba catalana amb totes les seves fusions amb ska, flamenc, reggae, llatina, punky ara amb les noves generacions de rumba amb bases electròniques o funky (anomenada Achilifunk i mesclada per Txarly Brown) fins lo millor del mestissatge, Balkan, Fanfarria, Swing, Latin Beats, Afrobeats i tota classe de ritmes que crearan una atmòsfera que farà disfrutar a la gent a lo gran! Tot això i més està batejat com AGRORUMBA Y OLÉ! La rumba del camp, la rumba del carrer!!

En les influencies més destacades es busca mesclar els grups emergents de la rumba, essent un DJ que promociona sobretot la nova rumba del segle XXI barrejant-les amb les primeres rumbes del nostre país.

- Pantoja & dj Pakirri.  
És l'alter ego d'Alberto Beas. Comença la seva carrera en solitari al 2010, desprès d'haver format part del grup de flamenc-grounge "Cajón de Diógenes", actualment en procés de reformació.
També ha col·laborat en projectes com "Los niños de Melmac" o "La palomilla Salvaje" i se l'ha vist col·laborant amb Miquel Vilella o Xavier Macaya.
Dj.Pantoja, és un personatge excèntric, creatiu i gamberro, que perd la poca vergonya que te quan puja al escenari amb una perruca i un vestit de lluentons. És capaç de dir veritats com a punys i rucades com a pianos.

Acompanyat per Dj.Pakirri, i amb d'altres col·laboracions, ens fan gaudir amb unes versions bizarro-glam-trash-folklòriques, tal i com les defineixen ells mateixos.
És un espectacle no apte per menors d'edat i per a persones amb l'autoestima baixa.