dimarts, 12 d’abril del 2011

En cas de pluja....

Hi ha previsió de pluja durant els dies de l'Aplec del Camp? No et preocupis, l'Aplec del Camp es farà igualment!

Si el temps no permetes fer les activitats previstes, aquestes es faran en espais alternatius o seran substituïdes per altres. Per exemple, els àpats i els concerts nocturns es traslladaran a la sala polivalent del municipi. Passarà el mateix amb el taller de dansa i el concert de Folk a tr3s. 
Lògicament, en cas de pluja, s'haurà de suspendre el concurs Sapiens, el cercavila i el correfoc, activitats que seran substituïdes per la projecció de la pel·lícula Pan y rosas i el posterior debat sobre el tema al Casal del Poble.

FITXA TÈCNICA
Direcció: Ken Loach
Guió: Paul Laverty
Duració: 110 min.
Nacionalitat: Regne Unit
Any de producció: 2000
Repartiment: Pilar Padilla (Maya), Adrien Brody (Sam), Elpidia Carrillo (Rosa), Jack McGee (Bert), George Lopez (Perez).
Sinopsi: Maya ha deixat a la seva mare a Cuernavaca per passar als Estats Units. Després de diverses peripècies, ella arriba a Los Ángeles on viu des de fa temps la seva germana Rosa. Enèrgica i decidida, Maya troba un primer treball de cambrera en un bar de nit gràcies a Rosa, empleada en una empresa de neteja. Maya es troba al mig d'un exèrcit de treballadors de totes les nacionalitats que treballen durant la nit en els despatxos dels edificis de Los Ángeles. Ella descobreix les condicions en les quals treballen els immigrants que no tenen els papers en regla. Una trobada amb Sam, un apassionat activista nord-americà, és decisiva per a que comencin una campanya de lluita contra els seus empresaris. Però aquesta lluita els posa en perill de perdre el seu sustent, amenaça a la seva família, i suposa per a elles el risc de ser expulsades del país. Pan y Rosas és una pel·lícula al voltant de com les comunitats més marginades de Los Ángeles s'atreveixen a enfrontar-se amb els seus responsables contra tots els elements.